Мъж загина, а други трима бяха ранени при струтване на двуетажна

...
Мъж загина, а други трима бяха ранени при струтване на двуетажна
Коментари Харесай

Сграда се срути в Пирея, има загинал и ранени

Мъж почина, а други трима бяха ранени при струтване на двуетажна сграда в гръцкия град Пирея. По това време са се правили ремонтни действия, съобщи вестник „ Катимерини “. 

Инцидентът е станал единствено на 8 км от центъра на Атина. Сградата е била остаряла и в развой на реорганизация, когато се е срутила.

По първичната информация жертвата е 31-годишен служител на реда, който е работил на строителни обекти, с цел да изкарва спомагателни пари. По време на сриването той е скочил в товарен камион, с цел да се избави. Той обаче е бил заклещен в него и е премазан от строителни материали.

Тримата потърпевши са строителни служащи, които са били трансферирани в болница, единият с пострадвания по главата, а другият със строшен крайник.

По време на сриването в постройката са работили общо девет служащи, а строителните работи са почнали преди два дни, описват съседи пред protothema.gr.

На място е дошъл екип от 24 пожарникари и избавителен екип на ЕМАК, съобщи bTV. Те към момента се пробват да дефинират дали има и други хора, попаднали в руините.

Пристигналите на място чиновници са задържали петима служащи, изпълнителя на обекта и водача на камиона.

Снимка: ekathimerini.com
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР